1Klick Vastgoed Recruitment

Heb je behoefte aan nieuwe kennis, specialisten en extra handjes dan zit je bij 1KLICK goed. Wij hebben alle specialismen binnen de vastgoedbranche onder één dak. Van administrateurs en controllers tot technisch managers en projectontwikkelaars.

1KLICK werft al ruim 12 jaar de beste professionals binnen de vastgoedbranche. Inmiddels beschikken wij over een direct netwerk van meer dan 50.000 vastgoedprofessionals. Door het vertrouwen dat deze professionals in ons hebben en onze marktkennis weten we 95% van de vacatures in te vullen.

Laat ons weten welke personele behoefte je hebt.

Onze dienstverlening | Onze meerwaarde voor u

WERVING & SELECTIE

  • Binnen 10 werkdagen een selectie van geschikte kandidaten.
  • Binnen 6 weken een nieuwe medewerker.
  • Executive search: Campagnes & Headhunting 
  • Procesbegeleiding.
  • Gratis intake.

DETACHERING

  • Inhuur personeel, zonder dienstverband.
  • Je werknemersbestand blijft flexibel.

Inhuur personeel, zonder dienstverband
Je werknemersbestand blijft flexibe
Je werknemersbestand blijft flexibe

INTERIM

1KLICK beschikt over een groot netwerk van interim vastgoed professionals. Van administratief financiële professionals tot aan management niveau. Hierdoor kunnen we binnen 5 werkdagen een geschikte kandidaat voorstellen.
Inhuur personeel, zonder dienstverband

Onze werkwijze

1.

Kennismaking
In een persoonlijk gesprek verdiepen wij ons in uw organisatie en de vacature of opdracht. Organisatie, cultuur, functie-eisen, verwachtingen en de vertaalslag hiervan naar het kandidaat profiel staan hier centraal.

2.

Werving
Via ons uitgebreide kandidatenbestand, netwerk, op maat gemaakte campagnes, social media, advertenties en headhunting gaan wij op zoek naar kandidaten.

3.

Selectie
Wij interviewen de kandidaten. De bevindingen over de geselecteerde kandidaten leggen wij vast. Hierna worden de cv’s en bevindingen persoonlijk met u besproken.

4.

Start nieuwe medewerker
Gesprekken met kandidaten worden voor u ingepland. We begeleiden u en de door u geschikt bevonden kandidaat in de contractuele fase.  Hierna feliciteren wij u van harte met uw nieuwe professional.

JOUW VRAAGSTUK VRIJBLIJVEND BESPREKEN?

Wat onze klanten zeggen

Recentelijk hebben we binnen Koraal een nieuwe collega weten te contracten. Het wervingstraject is mede tot stand gekomen door 1Klick. Het traject is professioneel doorlopen in een directe manier van samenwerking met 1Klick. De doorlooptijd was kort en is als erg prettig ervaren.

Eric Lugthart
Programmamanager bij Koraal

Ik heb Bart leren kennen als vakkundig en zeer professioneel. Dankzij zijn uitgebreide netwerk en niet aflatende inzet ben ik geslaagd in mijn zoektocht naar een vastgoedprofessional in een voor mij zeer moeilijk toegankelijke markt.

Henk Groen
Directeur Vastgoed Gemeente Gooise Meren

We have set up a whole new team of real estate professionals this year in the Netherlands. 1KLICK has been able to recruit and select successful personnel as our preferred supplier. I highly recommend 1KLICK for the position of Recruitment Expert.

Lilach Levy
HR Manager at Aroundtown

Een doorsnee van onze opdrachtgevers

AroundTown
MVGM
Urban Interest
Colliers
CANLIVING
Sweco

MAAK EEN AFSPRAAK

1klick b.v.

Nachtwachtlaan 20

1058 EA Amsterdam

Tel: 06 33 682 709

E-mail: contact@1klick.nl

Call Now Button